Pečený losos s tomatovou omáčkou a bramborovými placičkami
Recept ještě nebyl hodnocenRybí maso kuchyňsky upravíme, osušíme, poté prosolíme mořskou solí, vetřeme olivový olej, pokapeme citrónem a necháme v chladu asi 30 minut odpočívat. Mezitím si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 150 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,67 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,67 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rybí maso kuchyňsky upravíme, osušíme, poté prosolíme mořskou solí, vetřeme olivový olej, pokapeme citrónem a necháme v chladu asi 30 minut odpočívat. Mezitím si…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Vánoční atmosféru zvýrazní i nealko koktejly: Ten vanilkový je osvěžující a citron mu dodává šmrnc
Víno chudáků, které pil i Kristus na kříži. Ocet sloužil jako lék i mýdlo římských vojáků
Slavné omáčky: Espagnole vynese i obyčejný pokrm do nebeských výšin! Takhle ji dělají profíci