Pomerančový dort s čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenPříprava korpusu: Našleháme bílky do tuha se špetičkou soli a přidáme cukr. Postupně přidáváme olej, jogurt, rozehřátou čokoládu. Rušně vmícháme prosátou mouku s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 286 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 68,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Příprava korpusu: Našleháme bílky do tuha se špetičkou soli a přidáme cukr. Postupně přidáváme olej, jogurt, rozehřátou čokoládu. Rušně vmícháme prosátou mouku s…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Tesco uvádí svoji první řadu výrobků ve 100% recyklovatelných obalech