Jahodové řezy Mrož
Recept ještě nebyl hodnocenOblíbený jahodový nanuk Mrož inspiroval nejednu hospodyňku k vyzkoušení receptu na báječné řezy. Chutnají stejně, proto si milovníci této zmrzliny přijdou na své.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Oblíbený jahodový nanuk Mrož inspiroval nejednu hospodyňku k vyzkoušení receptu na báječné řezy. Chutnají stejně, proto si milovníci této zmrzliny přijdou na své.…
Z mouky, cukru, vejce a změklého pokrájeného másla uděláme mezi prsty drobenku.Ze 2 pudinků, litru mléka a vanilkového cukru připravíme pudink klasickým způsobem…
Přestože většinou snídáte ovesné vločky a obilné kaše, jednou za čas není na škodu dopřát si pořádnou dobrotu. Nejlépe se svěží tvarohovou náplní, zalitou želé. K tomu…
Léto, které nám dopřává úrodu různorodých druhů ovoce, si také žádá lehké a svěží dobroty. Tato základní bublanina je plná jahod. Její povrch je pomazán marmeládou a…
Žloutky utřeme s cukrem do pěny. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a kakaem a nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečem…
Smícháme ingredience na těsto (žloutky vyšleháme s cukrem a přidáme vše ostatní. Nakonec sníh z bílků) a upečeme do zrůžovění. Piškot nejprve hodně vyskočí. Tak se…
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, postupně přidáme vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec tuhý sníh z bílků. Polovinu těsta vlijeme na plech vyložený…
S parným létem přichází také ruku v ruce sklizeň snad všemi oblíbených jahod. Jestli nevíte co z nich připravit a hledáte inspiraci, pak vyzkoušejte skvělý pudinkový řez…
Krém: V 250 ml mléka uvaříme jahodový pudink a necháme úplně vychladnout. Poté vyšleháme máslo, zašleháme do něj pudink a po lžících přidáváme domácí jahodovou…
Zužitkujte sklizeň jahod a připravte si jednoduché a rychlé pudinkové řezy z listového těsta. Sklidí úspěch nejen u dětí, ale i u dospělých strávníků. Řezy budou skvěle…
3 vejce, 3/4 hrnku cukru ušlehat, přidat 1 hrnek mléka a 1/2 hrnku oleje a šlehat dál až se to spojí. Přidat 2 hrnky polohrubé mouky smíchané s práškem do pečiva. Nalít…
Zapneme troubu na 180 °C a plech 32x23 cm vyložíme papírem na pečení.Do mísy dáme vejce, cukr a elektrickým šlehačem začneme šlehat na nejvyšší stupeň. Přidáme horkou…
Na piškot vyšleháme žloutky s cukrem, přilijeme vodu, olej a přidáme mouku s práškem do pečiva. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme na plech s pečícím papírem…
Žlotuky s cukry vyšlehat, pak lehce vmíchat mouku s tuhým sněhem z bílků, pečeme do zlatavého povrchu na vyšším plechu na 170°C 20-25 min. Necháme vychladnout. Potřeme…
Vejce s cukrem a olejem vyšleháme do pěny, přidáme mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme v troubě vyhřáté na…
Vyválíme těsta na velikost plechu a plech vyložíme pečícím papírem. Předehřejeme troubu na 200°C. Jedno těsto dáme na plech. Na něj nasypeme dětské piškoty a mražené…
Oddělíme žloutky od bílků, ze kterých ušleháme tuhý sníh a opatrně a postupně přidáme cukr, žloutky a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na plech…
Když nastane sezóna oblíbené rebarbory, můžeme z ní upéct koláč z kynutého těsta ve tvaru růže. Polahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Vypadá nádherně a díky…
Celá vajíčka řádně vyšleháme s cukrem a špetkou soli, poté zašleháme olej a marmeládu. Řepu škrabkou oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle a přidáme k vyšlehané…
Ve studeném mléce rozmícháme jahodový pudinkový prášek, přidáme cukr a uvaříme pudink. Ještě horký rozdělíme do misek nebo sklenic.Tvaroh, zakysanou smetanu, cukr a…
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáváme vodu po lžících.Po vyšlehání do husté pěny přimícháme lehce mouku smíchanou s práškem do pečiva.Nalijeme na plech s pečicím papírem a…
Z mléka, cukru a krému dr.Oetker si vyšleháme tuhý krém, který dáme do lednice na dobu, než upečeme piškot. Vajíčka s jahodovými pudinky, cukrem a práškem do pečiva…
Z mouky, cukru, změklého másla, žloutků, PDP a mléka vypracujme těsto, které můžeme - ale nemusíme - dát odpočinout do lednice na později. Až se dostaneme k pečení,…
Žloutky s cukrem utřeme do světlé pěny a vmícháme do ní mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva střídavě se sněhem z bílků. Těsto rozetřeme na plech (ten největší)…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Co je třeba udělat v květnu, abychom se na zahradě dočkali úrody? Tento měsíc je ve znamení sázení, zalévání i boje se slimáky
Domácí barmanská škola: Namíchejte si mátové Mojito, bezový koktejl Hugo nebo slavný Cuba Libre!
Kde se vzaly knedlíky? Původně se smažily, pak pekly a až nakonec vařily