DIA jogurtovojahodová zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocenPovolené jahody, jogurt, šlehačku a sladidlo rozmixujeme a dáme vychladit do lednice po dobu namražování nádoby do zmrzlinovače. Potom jsem všechno znovu prošlehala …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Povolené jahody, jogurt, šlehačku a sladidlo rozmixujeme a dáme vychladit do lednice po dobu namražování nádoby do zmrzlinovače. Potom jsem všechno znovu prošlehala …
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Josef Maršálek nabídl recept na svůj nejoblíbenější letní koláč: Nebojte se spousty lesního ovoce a zázvoru, říká
Vaření v mikrovlnce: Pudink, zapečené brambory i paellu zvládnete s těmito recepty rychleji a ještě si skvěle pochutnáte
Skotské sušenky shortbread se přímo rozplývají na jazyku. Víte, jak je správně upéct?