Sváteční šmakounova roláda
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přimícháme kakao, jemně obracením zapracujeme sníh - pečeme 15 min na 180 st.C v předehřáté troubě). Švestky nasáklé alkoholem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přimícháme kakao, jemně obracením zapracujeme sníh - pečeme 15 min na 180 st.C v předehřáté troubě). Švestky nasáklé alkoholem…
Švestky povaříme na třech lžících vody, dokud nejsou téměř měkké, v případě potřeby přidáme ještě trošku vody. Polovinu švestek si odložíme stranou Šmakouna…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Sůl nad zlato: Tu vločkovou maldonskou milují Jamie Oliver i anglická královna!
Falešná dršťková z kotrče: Příprava je jednoduchá, chuť fantastická a náklady téměř nulové
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná