Drožďovomrkvová polévka s mrkvovosýrovými nočky
Recept ještě nebyl hodnocenCibulku nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji a lžičce másla. Poté nasypeme sušené droždí a krátce promícháme. Přidáme nastrouhanou mrkev(strouhala jsem na jemném i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 146 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibulku nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji a lžičce másla. Poté nasypeme sušené droždí a krátce promícháme. Přidáme nastrouhanou mrkev(strouhala jsem na jemném i…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Hranolky z fastfoodu můžeme díky jednoduchému triku získat vždy čerstvé. Bojovat se dá i proti ztrátě křupavosti
Oblíbené omáčky zdravěji: Květáková koprovka nebo speciální rajská vás nadchnou!
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky