Sýr gouda plátkový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 27,50 g |
– nasycené | 19,00 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Recepty s touto surovinou
Vepřové plátky s fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa naklepeme, osolíme a pomažeme rozetřeným česnekem. Cibuli nakrájíme nahrubo a necháme zesklovatět na olivovém oleji, přidáme dietní salám nakrájený na…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Jednoduchý bezinkový med: Zázračný přírodní lék na kašel i horečku vyjde na pár korun
Jak na dokonalé perníčky krok za krokem: Důležité je odležení těsta, správná tloušťka vyválení i délka pečení