Ricottový nadýchaný desert s jablky
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyslehane s ricottou a mlekem, pridame mouku a prasek do peciva. Zaslehame snih z bilku a sladidlo.Jablka oloupeme, vykrajime jadrince a nakrajime na kosticky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutky vyslehane s ricottou a mlekem, pridame mouku a prasek do peciva. Zaslehame snih z bilku a sladidlo.Jablka oloupeme, vykrajime jadrince a nakrajime na kosticky…
Tvaroh, ricottu a med rozmixujeme. Necháme v chlade 1 hod postáť.Potom lyžicou vytvarujeme z hmoty na tanieriky 3 mištičky.Ovocie premiešame s citrónovou šťavou (väčšie…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Filet ryby lehce potřeme olejem, z obou stran posolíme a posypeme najemno nasekaným rozmarýnem. Na pánvi rozehřejeme máslo. Přidáme…
Připravte těsto: obě mouky smíchejte s ořechy, kypřícím práškem a solí. Máslo nakrájejte na menší kousky a spolu s vejcem a vodou přidejte k mouce. Zpracujte těsto.…
Troubu jsem si dala vyhřát na 170°C. 2 remekiny o průměru 9cm jsem si vymazala máslem. V míse jsem pomocí šlehače smíchala všechny ingredience až na vejce. Až byla…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Krůtí maso rozřízneme – utvoříme kapsu. Ricottu ochutíme solí a estragonem a naplníme jí maso. Kapsu spíchneme párátkem, potřeme olejem,…
Nejprve si připravíme dýňové pyré. Malou dýni Hokkaidó rozkrojíme napůl a vnitřek vydlabeme. Vydlabanou dýni nakrájíme i se slupkou na větší kusy, které poklademe na…
Uvaříme špagety v osolené vodě se lžící oleje. 7-8 minut podle značky a návodu na obalu. Při cezení odebereme asi hrnek vody. Špagety necháme v teple (nechávám…
Do mísy vložte suroviny na těsto kromě mléka a vypracujte prsty drobenku. Přilijte mléko a vypracujte pružné těsto. Těstem vyložte 5 formiček na pečení koláčků o…
Změklé máslo vyšlehejte společně s vejcem, lžičkou třtinového cukru a špetkou soli do světlého krému. Opražené mandle rozmixujte co nejjemněji a ve větší míse je…
Špagety dáme do vroucí, osolené vody a vaříme dle návodu. Dýni řádně omyjeme, vydlabeme a nakrájíme na malé kostičky (hokkaido dýni neloupeme). Ve větším kastrolu…
Na spodní patro vymíchat vejce s cukrem a pak přidat ostatní ingredience. Na závěr je možné obarvit (já použila modré gelové barvivo). Na piškotová patra vyšlehat…
Špenát je doslova nabitý spoustou prospěšných látek. Jarní krémová polévka je plná chutí a díky ricottě je krásně jemná. Před podáváním ji můžete ozdobit smetanou a…
Výrazná brynza, jemná čerstvá ricotta a tvaroh jsou základem pro skvělou pomazánku. K osvěžení chuti nám poslouží čerstvé bylinky, třeba aromaticky výrazný kopr a…
Vydatná zdravá zeleninová večeře ze zapečených cuket nebo oběd z jednoho pekáčku, kde najdeme i kousek dobrého masa. Za půl hodinky máme hotovo a můžeme pro rodinu…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Kristýna z Peče celá země má podporu doma: Manžel říkal, že jsem nejlepší, i když jsem místo donutů udělala zdrclé langoše
Jahodový pohár Eton mess: Sladké pusinky v kombinaci s čerstvými jahodami a nadýchaným šlehačkovým krémem chutnají božsky
Pochoutka pro jedinečný gurmánský zážitek!