Vepřové se šunkou, slaninou a sýrem v alobalu
Recept ještě nebyl hodnocenZ alobalu si vystrihneme väčší štvorec, ktorý potrieme olejom. Mäso naklepeme, opečieme z oboch strán rýchlo na panvici a potrieme horčicou. Na alobal dáme očistený,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z alobalu si vystrihneme väčší štvorec, ktorý potrieme olejom. Mäso naklepeme, opečieme z oboch strán rýchlo na panvici a potrieme horčicou. Na alobal dáme očistený,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 09:42
Přidáno 6. 6. 2024 07:13
Znáte ačokču? Tuhle zdravou „paprikookurku“ si můžete zasadit na zahrádce!
Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková: Jako malá jsem milovala špagety od babičky. Moje vaření není žádná sláva
Jamie Oliver radí, jak mlsat zdravě: Jeho puding z chia semínek zvládne každý a děti si ho hned zamilují