Tvarohovo-cibulová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenV michěru rozšleháme do krému tvaroh, brynzu, máslo a sýr.Cibuli oloupeme a část cibule nakrájíme na drobnější kostičky, zbytek cibule nastrouháme nebo rozmixujeme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 092 kJ / 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 10,50 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
V michěru rozšleháme do krému tvaroh, brynzu, máslo a sýr.Cibuli oloupeme a část cibule nakrájíme na drobnější kostičky, zbytek cibule nastrouháme nebo rozmixujeme do…
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Když nemáte odličovač, použijte oliváč! 7 nečekaných využití olivového oleje mimo kuchyni
Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Příběh utopenců. Jak vznikla nejslavnější pochutina českých hospod a jak na ty nejlepší?