Penne s chřestem a créme fraiche
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci dejte vařit vodu. Krátce blanšírujte chřest – do vroucí vody vložíte chřest, nechte jen krátce vařit – tj. minutu, více ne! Poté chřest sceďte a vložte do ledové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V hrnci dejte vařit vodu. Krátce blanšírujte chřest – do vroucí vody vložíte chřest, nechte jen krátce vařit – tj. minutu, více ne! Poté chřest sceďte a vložte do ledové…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Začíná rašit medvědí česnek! Kdy a kde ho sbírat a jak jej využít v kuchyni?
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!