Blue drink
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme galaretku dle návodu (použijeme ovšem pouze 400 ml vody) a necháme ztuhnout. Namícháme Gin s tonikem a nalijeme na již tvrdou galaretku. Recept je velice…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 151 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravíme galaretku dle návodu (použijeme ovšem pouze 400 ml vody) a necháme ztuhnout. Namícháme Gin s tonikem a nalijeme na již tvrdou galaretku. Recept je velice…
Máslo utřeme s cukrem a postupně přidáme jedno vejce po druhém, vždy dobře vejce zapracujeme do máslové směsi a až pak přidáme další.Přidáme strouhanou limetkovou kůru a…
Granátové jablko rozkrojíme a vymačkáme ho na odšťavňovači na citrony. Šťávu přecedíme přes sítko, aby v ní nebyly kousky dužiny, popř. můžeme trošku rozředit asi 3…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
I přesolená polévka jde zachránit! Desatero osvědčených babských rad, které usnadní vaření
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?