Bizoní žebra - marinovaná, pečená
Recept ještě nebyl hodnocenŽebra omyjeme, podél kostí nařežeme na jednotlivé porce (dle velikosti a množství masa 3-4 žebra na porci) a naložíme do marinovacího nálevu na min. 12 hodin. Žebra musí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žebra omyjeme, podél kostí nařežeme na jednotlivé porce (dle velikosti a množství masa 3-4 žebra na porci) a naložíme do marinovacího nálevu na min. 12 hodin. Žebra musí…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Ve Francii zakázali prodej pálivých českých chipsů, jsou prý nebezpečné pro zdraví. Varujeme před tím, brání se výrobce
Nedělní mlsání: 3 tipy na rychlé moučníky. Dáte si hrnkový čokoládový koláč nebo banánové muffiny?
Studená jahodová polévka osvěží v horkých dnech. S mátou, vanilkou a zjemněná smetanou chutná fantasticky