Žlutá kulatá cuketa se žlutým ragú
Recept ještě nebyl hodnocenCukete odrežeme vršok a vyberieme semená. Vršok nakrájame na maličké kocôčky. Do vydlabanej cukety dáme nakrájanú slaninu a buď v rúre nebo v mikrovlnke pečieme domäkka.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 76 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cukete odrežeme vršok a vyberieme semená. Vršok nakrájame na maličké kocôčky. Do vydlabanej cukety dáme nakrájanú slaninu a buď v rúre nebo v mikrovlnke pečieme domäkka.…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Hranolky z fastfoodu můžeme díky jednoduchému triku získat vždy čerstvé. Bojovat se dá i proti ztrátě křupavosti
Oblíbené omáčky zdravěji: Květáková koprovka nebo speciální rajská vás nadchnou!
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky