Zeleninová polévka s brokolicí a vaječnou jíškou
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve nasucho opražíme 2 lžíce polohrubé mouky a odložíme vychladnout. Do hrnce dáme rozpustit máslo. Na rozpuštěné máslo vysypeme zmraženou zeleninu, trochu osmažíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 169 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve nasucho opražíme 2 lžíce polohrubé mouky a odložíme vychladnout. Do hrnce dáme rozpustit máslo. Na rozpuštěné máslo vysypeme zmraženou zeleninu, trochu osmažíme,…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku
Podzimní dieta, díll II.: Dalších 5 sezónních potravin, které rozhodně musíte vyzkoušet
Vaječný likér býval výsadou vyšší vrsty. Ludvík IX. ho odmítl, Washington jím hostil vzácné návštěvy