Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty na slané i sladké dobroty
Seriál "Holka u plotny radí" vám představí ty nejchutnější slané a sladké recepty z české i zahraničních kuchyní, osobně vyzkoušené foodblogerkou a dlouholetou kulinární redaktorkou Šárkou Adámkovou. Často jde o velmi úsporné a skromné recepty, které si může připravit každý.
Kdo je "Holka u plotny"?
Šárka Adámková je dlouholetá kulinární redaktorka a gastronomická novinářka. Vaří, peče, sbírá kuchařky, vede kurzy vaření i online kurzy pečení, více než 15 let píše o jídle a je autorkou mnoha set článků z kulinárního prostředí. Založila facebookovou skupinu Skromné vaření a pečení pro každého, kde se věnuje tradiční a úsporné kuchyni, a má instagramový profil Holka u plotny.
"Holka u plotny" a nejoblíbenější recepty
Co se týče receptů, Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty, po kterých se budete olizovat až za ušima. Mezi nejoblíbenější patří.
- Sladké pečení: čokoládový dort, cheesecake, cukroví, bábovky všech druhů, koláče kynuté i nekynuté, dezerty do skleniček, taštičky a spousta dalšího,
- Polévky: cibulačka, chlebová, dýňová, tuniská, zelňačka apod.,
- Hlavní jídla: pečené kuře, špagetová hnízda, kuře na paprice, koprovka atd.,
- Další: džemy, zapečené tousty, velikonoční nádivka, chalupářská omeleta atd.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 4 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 17 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy
Džuveč aneb Zelenina z jednoho hrnce: Jak připravit úžasné balkánské zeleninové ragú?
Oblíbená tyčinka Kofila slaví 100 let! Připomeňte si s námi její historii i to, jak ikonický obal s mouřenínem vypadal dříve