Pochutina - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Chipsy jsou pochutiny z tenkých plátků brambor, které se smaží a ochucují různým kořením nebo příchutěmi. Jsou známé i pod názvy brambůrky a bramborové lupínky. Ač mnoha lidem, hlavně mladým, chutnají, kvůli velkému množství tuku z hlediska výživy nepatří ke zdravým potravinám. Díky svému složení způsobují obezitu.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38