Sladký hřích, kterému odolá jen málokdo: zákusek
Máte-li chuť na něco sladkého, není nic jednoduššího než zajít do cukrárny a koupit si zákusek. Cena zákusků ovšem stále roste, a tak není od věci si oblíbený zákusek zkusit připravit doma. Výroba zákusků bývá složitější, ale o to větší radost budete z hotové laskominy – pokud se povede, o čemž nepochybujeme – mít.
Typické české zákusky
Moderní doba s sebou přináší moderní zákusky, ale není nad českou klasiku. Když se řekne zákusek, většina z nás si nejspíš představí nadýchaný větrník nebo pořádně nacucaný punčák. A co teprve harlekýn nebo likérová špička... Už taky běžíte k plotně?
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Jak na velikonoční osení? Místo květináče je dejte do skořápky od vajíček. Tady je návod, jak na to!
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky