Jak na dokonalé koblihy: Nadýchaný moučník z kynutého těsta usmažíte na oleji
Koblihy patří k masopustu, ale můžeme si je usmažit kdykoliv během roku, třeba na chalupě, když nemáme k dispozici troubu. Smažíme je ve vysoké vrstvě oleje, po usmažení je plníme krémem nebo marmeládou.
Kvásek na kynuté koblihy
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Co patří do těsta na koblihy
Správně nakynuté těsto
Při smažení musí plavat
Plnění koblih krémem nebo marmeládou
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí
Jak na koblihy bez kynutí? Jsou krásně nadýchané a hotové během pár minut. Poradíme, jak je připravit.
Komentáře