Jak připravit mraženou kukuřici? Vaření s ní je velmi jednoduché a rychlé. Poradíme, jak na to
Kukuřice má své místo v naší kuchyni, použít můžeme čerstvou (nejlépe cukrovou) nebo konzervovanou v nálevu či mraženou. Mraženou připravíme snadno a rychle, její využití je široké. Vyzkoušet můžeme ty nejoblíbenější způsoby.
Mraženou cukrovou kukuřici po vyjmutí z mrazničky krátce povaříme - buď v páře, což zachová více důležitých látek, nebo ve vodě. Uvařená je během chvilky, zvlášť pokud se jedná o samotná kukuřičná zrna - stačí jim 5 minut vaření. Mrazit se mohou i celé klasy, jenže zaberou v mrazničce zbytečně mnoho místa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Využití kukuřice v kuchyni
Rychlé vaření s kukuřicí
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 16 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Komentáře