Co je to relish? Příloha, která podtrhne chuť jídla. Uplatní se i při grilování
Máme-li dostatek zeleniny, je dobré ji zakonzervovat na pozdější dobu. Známe určitě více možností a postupů, jak si s přebytky poradit. Jednou z osvědčených variant je připravit domácí relish.
Relish, počeštěně reliš, je nakládaná zeleninová, případně i ovocná směs. Je sladkokyselé pikantní chuti a příjemně zvýrazňuje jídlo, ke kterému se podává.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Používá se jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu, či jen tak k pečivu. Můžeme ho přidat i do připravovaného jídla a tím podtrhnout a vylepšit jeho chuť.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Roubovaná zelenina: Proč se vyplatí a jaké výhody od ní očekávat
Komentáře