Na co použít brambory typu C? Správný výběr vhodného typu je základem úspěchu
Správný výběr vhodného typu brambor je základem úspěchu, přitom to není až tak složité. Tři základní typy se značí písmeny abecedy a vyplatí se pamatovat si, k čemu se který z nich nejvíce hodí.
Základní typy brambor jsou A, B a C. Toto rozdělení se týká hlediska vhodné kuchyňské úpravy. Kromě toho se liší brambory podle jednotlivých odrůd, což je samozřejmě mnohem složitější. Každá odrůda má trochu jiné vlastnosti a každý z nás upřednostní trochu jinou chuť.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Na co použít brambory typu C
Brambory typu C jsou nejvíce moučné, rychle se rozváří a měknou, proto jsou ideální na přípravu kaší nebo těst. Do těst se dají snadno rozmačkat, stačí použít mačkadlo (šťouchadlo) na brambory a máme rychle hotovo.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 22 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 22 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma kysané zelí. Jak ho naložit a ochutit, jak dlouho zelí kvasí a jak ho používat
Komentáře