Rebarborové koláče a buchty připravujeme z jarní vydatné úrody. Podle oblíbených receptů se nám určitě povedou
Rebarbora poskytuje mohutné řapíky, které po oloupání a spaření používáme jako chutnou náplň sladkých moučníků, koláčů a buchet. Osvědčené recepty nám pomohou upéct lahodné dobroty co nejlépe.
Sklizeň rebarbory
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit rebarboru
Jak dochutit rebarboru
Dále rebarboru používáme jednoduchým způsobem - rozložíme ji na připravené těsto a pokračujeme, jak jsme zvyklí. Rebarbora je poměrně kyselá, proto ji obvykle více přisladíme. Jednou z možností je bohatě ji posypat voňavou drobenkou. Rebarboru můžeme dochutit skořicí - její chuť se k ní výborně hodí, podobně jako ke kyselejším jablkům.
Nejlepší koláče s rebarborou
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Komentáře