Sendvič jako rychlá snídaně či oběd: Máme pro vás jednoduchý videonávod
Klasický sendvič tvoří dva plátky čerstvého toustového chleba, mezi které je vložena náplň podle vlastní chuti a fantazie. Sendvič patří mezi oblíbená jídla z rychlého občerstvení, ale připravíte si ho jednoduše i doma. Jeho historie sahá až do druhé poloviny 18. století, kdy si tento chutný pokrm oblíbil lord Sandwich.
Snídaně je nejdůležitějším jídlem z celého dne, to nám říkaly i naše babičky. Většinou ale ráno nestíháme a snídani zanedbáváme. Máme pro vás skvělý tip na rychlou a vydatnou snídani, která vás bude bavit. Stačí k ní jen základní suroviny, které má doma jistě každý.
Mohlo by vás zajímat
Jak jednoduše připravit snídaňový sendvič
- Na pánvi orestujte slaninu, přidejte sýr a nakonec míchaná vejce nalejte okolo slaniny.
- Přidejte toustový chléb, který namočte do míchaných vajec z obou stran.
- Pomocí obracečky to celé otočte.
- Na slaninu položte plátky sýra, salát, plátky rajčete a polijte kečupem nebo majonézou.
- Přehněte okraje omelety směrem do středu a složením plátků chleba vytvořte sendvič.
Takto připravený sendvič si můžete vychutnat v pohodlí domova, jako svačinku na cesty nebo rychlý oběd. Přejeme vám dobrou chuť.
Vyzkoušejte naše tipy a dejte nám vědět, jak vám rychlý sendvič chutnal.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Komentáře