7 moučníků, do kterých patří předem uvařené brambory. Moučníky jsou díky nim příjemně vláčné, kypré a chutné
Moučníky, do kterých přidáme vařené a jemně nastrouhané brambory, budou chutnat moc dobře. Oceníme, jak jsou vláčné a kypré. Vyzkoušejte třeba kobližky, bábovku, závin nebo koláčky z našeho výběru. Bramborami nastavíme dokonce i lahodný krém k naplnění řezů.
Brambory do moučníků je nejlepší uvařit den předem. Šetrné a rychlé je vaření brambor ve slupce, ideálně v páře. Po oloupání brambory nastrouháme najemno - buď na obyčejném struhadle nebo si usnadníme práci použitím lisu na brambory. Lis naplníme vařenými oloupanými bramborami, stiskneme páku a máme hotovo. Bramborové těsto pak zpracujeme co nejrychleji, protože stáním řídne.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak propasírovat brambory na přípravu těst nebo do kaše? Máme více možností, vyberte si tu nejlepší
Co když bramborové těsto lepí? Stačí použít několik triků našich babiček a vaření knedlíků zvládneme na jedničku
Jak připravit správně hustou makovou náplň. Čím ji zahustit nebo naředit na správnou hustotu. Vybírat můžeme z mnoha variant
Komentáře