uvařila 28. 1. 2023 23:07
Boršč z pomalého hrnce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2023 23:07
Boršč z pomalého hrnce
maso hovězí na polévku, sádlo, kost hovězí morková, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, řepa červená, brambory, zelí hlávkové, protlak rajčatový, bobkový list, koření nové koření, pepř, vývar hovězí, mouka hladká, smetana zakysaná, kopr
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Oblíbená tyčinka Kofila slaví 100 let! Připomeňte si s námi její historii i to, jak ikonický obal s mouřenínem vypadal dříve
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý