uvařila 22. 6. 2010 19:21
Je super!!!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 6. 2010 19:21
Je super!!!
uvařila 7. 2. 2010 15:22
uvařila 3. 2. 2010 20:35
pohlad zboku, potahovane falosnym marcipanom z cukrikow marshmallows a postavicky su vytlacane patchwokkovymi vykrajovatkami
uvařila 3. 2. 2010 20:32
k tretim narodeninam mojej dcery
uvařila 23. 1. 2010 06:40
uvařila 23. 1. 2010 06:33
uvařila 23. 1. 2010 06:33
uvařila 23. 1. 2010 06:32
uvařila 19. 1. 2010 16:10
detail
uvařila 19. 1. 2010 16:10
finale
uvařila 16. 1. 2010 23:14
skoro mi zdrhla z formy :DDD
uvařila 14. 1. 2010 21:22
na reze
uvařila 14. 1. 2010 21:21
zväcsia svoj objem asi o 70%
uvařila 14. 1. 2010 21:20
prelozime na plech a zakryte nechame kysnut na teplom mieste asi 40min, potrieme vajcom, posypeme a pecieme
uvařila 14. 1. 2010 21:18
prerolujeme rukami a poriadne pritlacime, vyformujeme rohlik
uvařila 14. 1. 2010 20:39
zrolujeme od hrubeho konca
uvařila 14. 1. 2010 20:32
vyvalkame do tvaru slzy, kde siroky koniec je hruby a uzky koniec je tenky
uvařila 14. 1. 2010 20:31
kazdy kusok prehnetieme a narobime buchticky, ktore nechame par minut postat
uvařila 14. 1. 2010 20:30
cesto rozdelitna na stvrtiny a kazdu stvrtinu na tri kusky
uvařila 14. 1. 2010 20:28
finale
uvařila 23. 12. 2009 00:32
uvařila 21. 12. 2009 19:40
uvařila 20. 12. 2009 19:09
uvařila 18. 12. 2009 08:39
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Jak na velikonoční osení? Místo květináče je dejte do skořápky od vajíček. Tady je návod, jak na to!
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky