uvařila 28. 3. 2010 17:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 3. 2010 17:31
uvařila 26. 9. 2009 16:43
Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
uvařila 1. 9. 2009 18:05
Cibulová polévka (neměla jsem petržel na dozdobení, tak jenom takhle :))
uvařila 20. 8. 2009 14:42
uvařila 19. 8. 2009 15:38
nyní už čekáme jen na rozpuštění špenátu, vše ostatní už je v hrnci
uvařila 19. 8. 2009 15:37
ingredience
uvařila 19. 8. 2009 15:37
hotová polévka
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze