uvařil 17. 4. 2011 22:29
přidáme do těstovin a je hotovo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 4. 2011 22:29
přidáme do těstovin a je hotovo
uvařil 17. 4. 2011 22:29
uvaříme těstoviny
uvařil 17. 4. 2011 22:28
pak tuňáka
uvařil 17. 4. 2011 22:28
nakrájenou papriku a necháme dusit do měkka
uvařil 17. 4. 2011 22:28
přidáme žampiony
uvařil 17. 4. 2011 22:27
na pánvičku dáme pórek
uvařil 17. 4. 2011 22:27
Tuňák
uvařil 17. 4. 2011 22:26
Zelená a červená paprika
uvařil 17. 4. 2011 22:26
Těstoviny s tuňákem a žampiony
uvařil 17. 4. 2011 22:26
Žampiony
uvařil 17. 4. 2011 22:26
pórek
uvařil 17. 4. 2011 21:34
uvařil 17. 4. 2011 21:34
uvařil 6. 4. 2011 02:37
A je hotovo. Je dobré krokodýla přikrýt utěrkou dokud nevychladne.
uvařil 6. 4. 2011 02:36
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama a posypeme kmínem a grilovacím kořením
uvařil 6. 4. 2011 02:34
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama
uvařil 6. 4. 2011 02:34
Vytvarujeme oči, které posypem červenou paprikou,přilepíme je rozšlehaným vajíčlem.Pro jistotu připíchneme párátkem,ktreré po upečení vyndáme
uvařil 6. 4. 2011 02:33
Vytvarujeme oči, které posypem červenou paprikou,přilepíme je rozšlehaným vajíčlem.Pro jistotu připíchneme párátkem,ktreré po upečení vyndáme
uvařil 6. 4. 2011 02:32
Krokodýl už nožky má
uvařil 6. 4. 2011 02:31
a vytvarujeme pacičky na kterých nařízneme drábky a vajíčkem přilepíme k tělu
uvařil 6. 4. 2011 02:31
Do těsta na packy vložíme špičky klobásy
uvařil 6. 4. 2011 02:30
Opatně přendáme na plech a doděláme ocásek
uvařil 6. 4. 2011 02:29
a začínáme tvarovat hlavu a ocas
uvařil 6. 4. 2011 02:27
Postupně překládáme až k ocasu ,asi takto
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Dobrý koláč: Několik vrstev spojuje báječný máslový krém a lahodná pařížská šlehačka doladí božskou chuť vláčného dezertu
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor