Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Kuřecí rolovaný plátek se slaninou, zázvorem a uzeným sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 thomassinno 25 min
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 thomassinno 60 min
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 thomassinno 35 min
Kuřecí roládka se slaninou a Hermelínem, zapečená s brokolicí Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 thomassinno 50 min
Smetanové těstoviny zapečené se sekanou a zelenými fazolkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 thomassinno 55 min