Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Argentinská koňská roláda

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Náročný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 761 kJ /
899 kcal
Bílkoviny7,41 g
Tuky84,94 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy23,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z masa si uděláme větší plát na roládu, osolíme ho, mírně naklepeme, potřeme kremžskou hořčicí a plníme: dáme plát sýra, uzenou slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka, papriku na polokolečka a navrch opět plát sýra. Maso stočíme do rolády a ovážeme nití. Krok 2: Hotovou roládu dost silně posypeme Argentinským kořením dokola. Krok 3: Do hrnce s hodně zahřátým olejem dáme roládu rychle opéct ze všech stran a až se maso zatáhne, přidáme druhou cibuli nakrájenou na drobno, osmažíme do sklovata, zalijeme vařící vodou a dusíme, dokud není maso měkké. Krok 4: Když je třeba, doléváme stále vodou, osolíme a můžeme do omáčky ještě přidat koření, hotovou roládu si vyndáme na prkýnko, odtočíme niť a nakrájíme jí na plátky. Krok 5: Na závěr v malém množství vody rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme( dala jsem instantní jíšku), necháme chvíli vařit-pak už servírujeme.

Zveřejněno 20. 2. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Stále mám ještě koňké maso, tak pokaždé vymýšlím něco nového, co jsem ovšem netušila je báječná chuť Argentinského koření, které dalo jídlu nepopsatelnou chuť-můžeme použít hovězí maso a myslím, že to nebude o nic horší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Argentinská koňská roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PjN1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Argentinská koňská roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PjN1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

:-p:yes::yes::yes:

nejneobhopspodařovávatelnějšími 19. 2. 2012 19:42
......Tak te´d už jen - - to nezkonit !:-p

IVČA:IVČO, ty jsi to vařila:-?to by mě vážně potěšilo:yes:

NÁDHERA..., KONINA JE VYNIKAJÍCÍ..., DOPORUČUJI!!!:yes::-p

:-((:no:

Mr.|Bean (neregistrovaný/á) - pokud jsi vegetarián, chápu. Pokud ne, nechápu.

Košké maso? děláte si kozy? .. v žiovtě bych nesnědla koně..tak krásný zvířátko :-(

koňske maso????????????????????????? to snad ne:-((

No, jo konina - k tomu není co dodat - super;-);-);-)

Roláda vypadá nádherně:yes::-p,ale jak jsem stará,tak jsem nikdy neviděla v obchodě koňské maso.Gril Argentina máme rádi třeba na kuřecí řízky.Bodík posílám.

íháááá;-( ale dala bych si z hovězího :-8

Páni, to vypadá moc chutně:yes: A s tou šťávičkou..mňam:-p:yes:+5.

Bibi:-K to je nádhera:yes: jasný 3. bodík ;-)

:yes::yes:

Tome, zajeď, já myslím, že bych tu pro tebe něco vyšašila a bude to i zítra;-):-p:-))

Tématické fráze:
koňské maso recepty, argentinské koření, recepty z koňského masa, argentinské hovězí, konská líčka, recepty koňské maso, argentinské hovězí maso, rolada z konskeho masa, bob koňský, konske recepty, konské maso, argentinské koření, argentinské koření, argentinské hovězí maso recepty, konska licka recepty, roláda z koniny, argentinské maso, koňské maso vařené, příprava konského masa, rolády z koňského masa

Suroviny:
maso koňské, paprika čerstvá červená, slanina uzená, cibule, sýr tvrdý, koření argentina, hořčice kremžská, olej, sůl

Přidat fotografie receptu