Ukrajinský boršč
Suroviny
Porce: 5-litrovy hrniec
Nutriční hodnoty
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2023 18:00
20. 11. 2022 20:47
26. 10. 2020 06:43
31. 3. 2017 18:05
4. 5. 2011 21:55
petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...
3. 5. 2011 18:33
14. 6. 2010 13:46
4. 5. 2010 21:13
4. 5. 2010 19:15
14. 4. 2010 13:01
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...+7
12. 4. 2010 14:02
9. 4. 2010 19:40
9. 4. 2010 19:38
9. 4. 2010 14:58
9. 4. 2010 12:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 14 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 17 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
KEJM uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 11 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 13 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 13 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 14 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 18 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Slané ukrajinské buchty pampušky jsou vynikající jako příloha. Dělají se podobně jako české buchty
Další recepty
Tématické fráze: boršč podle rodilé ukrajinky recept na boršt boršt borsč bořč borč recept boršč recept borst recept recept na boršč ukrajinske recepty ukrainsky borsc polévka boršt recepty boršt borst polevka recept boršť borč recepty jak uvarit borsc polévka bořč ruský bořč rusky borc polevka
Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, řepa červená, zelí bílé, brambory, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, vegeta, olej, česnek, petrželka, smetana zakysaná
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
17 názorů