Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbový salát podle mne pro M.

Houbaření je v našich končinách považováno za národní sport. Máte-li štěstí na bohatou úrodu, můžete si z nasbíraných úlovků připravit tento skvělý salát. Kousky hub dochutí víno, citronová šťáva, koření a rajčatový protlak.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby chladnutí

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 300 kJ /
311 kcal
Bílkoviny17,34 g
Tuky1,25 g
Vláknina36,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby očistíme, pokrájíme a dáme podusit na olej. Okořeníme pepřem, kterým nešetříme, přidáme protlak a citronovou šťávu. Krok 2: Následně přilijeme víno, necháme zlehka a krátce probublat a vypneme. Krok 3: Houby necháme vychladnout a podáváme třeba s topinkami.

TIP: Desatero na téma houby

Zveřejněno 11. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbový salát podle mne pro M.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JN72

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houbový salát podle mne pro M.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JN72

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

:-)<3:yes: recept se mi líbí a přidaná fotka je krásná :-K

MAGDALENKO:yes::yes::yes:

Evik, dík...

Magdalenko,pro milovníky hřibů skvělá pochoutka:-p:-ppřidala jsem foto:yes:+2

Maris, ;-)

Magdalenko -;-):yes::-)

Tématické fráze:
houbový salát, houbovi salat, houbovy gulas se salámem, houbový salat recept, recept na houbový salát, houbový salát

Suroviny:
houby, olej, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, protlak rajčatový, víno bílé

Přidat fotografie receptu