Výborné lasagne
Lasagne jsou oblíbeným jídlem zvláště u dětí a mládeže. Nezaberou nám mnoho času, protože finální příprava se děje v troubě bez naší asistence. Výsledek stojí za to. Skvělý pokrm je dobrou volbou i k nedělnímu obědu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 859 kJ / 3 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,92 g |
Tuky | 67,72 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 441,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od skvělého kuchaře a kamaráda Vlastíka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2012 19:24
Opravdu jsou výborné zkouška dopadla na jedničku všem nám chutnaly
26. 4. 2012 12:35
Právě jsem je dodělala.I když mám pro sebe jiný stravovací program,neodolala jsem a musela jsem aspoň ochutnat.Jsou vynikající.Jiné už dělat nebudu.přidávám bodík..Škoda že jenom jeden.+27.
4. 4. 2012 11:00
happy.lenulka: smím se zeptat jestli lasagně trochu předvařujete?? Mám strach, aby nebyly tvrdé děkuji
23. 3. 2012 10:23
Výborný recept Já přidávám do masové směsy ještě koření na špagety a bešamel dělám z dvojité dávky, aby se mi lasagne dobře provařily
19. 3. 2012 22:52
mňáááááám miluji lasagne a tyhle jsou nej nej nej
6. 3. 2012 17:09
Moooooooooooooooooooooooooooooc dobré
4. 3. 2012 20:34
Dnes jsem lasagne uvařila rodině k obědu. Lasagne už jsem jednou vařila a nikomu nechutnaly, řekla jsem si, že lasagním dám ještě jednu šanci, dnes jsem uvařila tento recept (i když bez bazalky a bez muškátového oříšku, tyto věci rádi nemáme) a snědly se úplně všechny, byly doopravdy báječné, mňam
2. 3. 2012 16:50
rozměr pekáčku je 22 x 30 cm takže zas tak malý není a vysoký asi 5 cm
2. 3. 2012 08:46
O víkendu bych se chtěla vrhnout na tuto dobrůtku. V jakém pekáčku to pečete? V nějakém maličkém že? Napsala byste mi moc prosím plus mínus rozměry toho pekáčku? Stačí od oka. Lasagně jsem nikdy v životě nedělala, tak se omlouvám za dotaz...
28. 9. 2011 13:31
Právě jsem je vyzkoušela a jsou vynikající
18. 3. 2011 13:12
Výborné
22. 2. 2011 20:38
Jsou výborné- ať italské, bo čínské, ať s hovězím, bo vepřovým, s pořádným množstvím bazalky, oregana a muškátovýho oříšku. Nejúžasnější a u nás snad 2x do měsíce vyžadované! Zrovna je mám v troubě a už se mi sbíhají sliny!!!!!
8. 2. 2011 17:10
jo a urejpaná Aneto ještě jsem si všimla poznámky že mi chybí v receptu bazalka, ale ta tam je... tak příště čti pořádně!
4. 2. 2011 18:01
to Aneta... já nikde nepsala že je to tradiční recept na italské lasagnem, ale že je to výborný recept od mého kamaráda, který předávám dál... a do tohoto receptu je prostě hovězí nejlepší.
4. 2. 2011 15:55
Nechápu proč by mělo být zrovna hovězí maso nejlepší, každé maso je v tom dobré, i slaninka. A dávat do italského pokrmu grilovací koření je velmi neitalské A co bazalka? To je základ.
Jinak já je dělám pravidelně a je to moje nejoblíbenější jídlo
Jinak já je dělám pravidelně a je to moje nejoblíbenější jídlo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 5 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 8 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 8 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 8 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 9 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak umlít maso doma? Máme pro vás pár tipů, abyste to hravě zvládli
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Jak na bešamel? Poradíme, jak zvládnout tuto základní omáčku do zapékaných pokrmů jako profíci
Další recepty
Tématické fráze: lasagne lasagne recept recept lasagne bešamel na lasagne recept na lasagne besamel na lasagne recept lasagne bolognese bešamel na lasaně tradiční recepty na lasagne nejlepší lasagne lasaně lazaně recept na lazaně výborné lazaně recept lasaně recept top recepty lasagne bešamel lasagne lasagne recepty lasagne se smetanou nejlepsi lasaně
Suroviny: těstoviny lasagne, cibule, česnek, maso hovězí mleté, olej, bazalka čerstvá, koření grilovací, sůl, pepř mletý, kečup sladký, rajče loupané, máslo, mouka hladká, mléko, ořech muškátový, sůl, sýr tvrdý
Výborné lasagne
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng6l
105 názorů