Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,55 g |
Tuky | 51,46 g |
Vláknina | 5,52 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vzniklo to čistě náhodou, když tatka donesl domů kýtu z jelena. Všude sem nacházela jen brusinkové, šípkové omáčky a tak vznikla tahle povidlová. Doufám, že vám bude chutnat :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2018 13:17
Vynikající, já jsem si to trochu upravil. Maso jsem naložil s rozdrceným divokým kořením, cognac (Remy Martin XO našel jsem ho ve starých zásobách), oliváč. Po zatažení masa, jsem sesklovatěl cibuli, podlil červeným vínem, podlil hov. vývarem a nakonec, jak píše Karol, povidla a citron. Slast, i manželka se olizovala
10. 12. 2010 23:18
tak dnes to vyzkousim, ja zverinu nejim, ale manzel si porucil a tak se musim objetovat alespon jako kucharka.
1. 7. 2010 15:26
Jůůůůůůva to vypadá mnamkově,já jelena ještě nikdy nejedla! Budu muset ulovit nějakého myslivce,ukládám a až bude myslivec tak vyzkouším!Bodík pro tebe,krásná fotečka!
1. 7. 2010 14:17
Jelen se někde chytí, a tohle je fakt super jídlo
1. 7. 2010 13:24
No proste Karol,já bych si dala hned,ale kde vzít v Praze jelena?,musí to být opravdu výborné,ale chce to na to opravdu zvěřinu.Tak snad někdy se naskytne možnost toto vyzkoušet.+1
1. 7. 2010 13:10
delate mi tu chute:)
1. 7. 2010 13:05
Znám to a je to boží.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 38 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami pro Áňu zachutnaly celé rodině
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: kančí plátky švestkova omáčka kančí se švestkovou omáčkou jelení kýta na šípkové omáčce kanci na švestkové omacce jelení kýta kančí kýta na švestkové omáčce jelení kýta recepty jelení na šípkové omáčce divočina na švestkové omáčce divočina se švestkovou omáčkou výborný recept na jeleni kytu svestkova omacka od karoliny jelení kýta recept švestková omáčka k divočině jelen se šípkovou omáčkou dančí se švestkovou omáčkou kančí se svestkovou srnči na švestkové omačce jelen na šípkové omáčce srnci se svestkovou omackou
Suroviny: kýta jelení, povidla švestková, citron, olej, koření na divočinu, sůl, vývar
Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z757
7 názorů