Podmáslové bagety s bylinkami
Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 447,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2013 13:00
cathleen:Tak to bude ten fígl,nechat bulky odpočinout a pak vyválet Mně to moc vyválet nešlo,musela jsem to těsto spíš vytahovat právě a pak to nevypadalo pěkně.Děkuji za radu
10. 4. 2013 08:21
dexulka: děkuju za fotky i zprávu! Fígl? Z každého kusu těsta nejdřív udělám bulku a všechny je nechám asi 5-10 min odpočinout, těsto mírně povolí. A pak válením z bulky udělám "hada", na všech místech stejně silného. To je vše.
9. 4. 2013 17:39
Super, zítra se na to vrhám!!!
9. 4. 2013 17:14
Tak jsem dnes vyzkoušela plech na bagety a myslím,že se povedlo Jen mi dělá trochu problém uválet tak dlouhé bagety,aby vypadaly krásně jako ty vaše - nemáte nějaký fígl Bod jsem dalal již posledně,nyní posílám jen foto
3. 12. 2012 19:37
ty moje jsou bez okrasy,ale krááásně do zlatova, vonící čekají až zchladnou..úžasné těsto jako vždy vymakaný recept..
4. 8. 2012 22:13
Dnes upečeny a jako vždy u receptů od Tebe, skvostné posílám díky, foto a 20.bodík
29. 7. 2012 15:40
Moc dobré a voňavé bagetky,díky za nápad Přidávám bod i foto a určitě zopakuji
14. 10. 2011 13:54
teresa:já se strašně omlouvám, že jsem zapomněla na tvůj dotaz....
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?
12. 3. 2011 23:48
ahoj, udelala jsem vse dle receptu, testo krasne vykynulo, ale po vyndání z pekárny se tak strasne lepilo, ze vubec nebylo mozne je tvarovat . nakonec jsem z toho uplacala beztvare bochanky a dala pect. ted jsou v troube, vysledek asi nebude nic moc, ale porad resim, co jsem udelala spatne? poradite?
17. 10. 2010 15:18
To jsem ráda, že chutnaly a děkuju za fotku!
17. 10. 2010 11:49
Cathleen dnes jsem upekla bagety podle tebe a musím říct,že jsou vyborné.Akorát ty tvoje vypadají daleko lépe.
16. 10. 2010 13:38
Děkuju
16. 10. 2010 13:36
Aha, tak to jo....v plynové troubě jsem nikdy péct neuměla, naštěstí jsme ji měli jen chvilku. Při vybírání nové kuchyně a zařízení do ní přeju šťastnou ruku!
16. 10. 2010 13:33
Ivi mazala, já mám ještě starou plynovou troubu, ale teď začala nějak víc zlobit už jsem zvylká, že když peču, tak musím plechy přendavat a otáčet, teď nechci kupovat novou, protože snad bude celá nová kuchyň, tak to ještě musím vydržet.
16. 10. 2010 13:28
Leni, máš je krásné! a děkuju za vyzkoušení i fotečku. Mazalas vajíčkem? To dělá pro výslednou barvu pečiva hodně!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 48 minutami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 5 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarohová pochoutka s piškoty
Efghi uvařila před 2 hodinami
Pudinkové řezy
vikinka09 uvařila před 2 hodinami
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy
veheshova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka
Noe_tvori uvařila před 12 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
jitule248 uvařila před 13 hodinami
Belgické vafle
Petra Dvor. uvařila před 13 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Valis uvařila před 14 hodinami
Letní pohankový salát
Petra Dvor. uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Další recepty
Tématické fráze: bylinkové máslo na bagety bylinkové máslo na bagetu domácí bylinková bageta bylinková bageta nejlepsi bagety podmáslové řezy bylinkové bagety z domácí pekárny bagety domácí s podmáslím bagety s bylinkami jak uválet bagetu bageta s bylinkami recept na bagetky jak se dělá bageta nejlepší bageta recept bageta z pizza těsta bagety recept těsto bageta s podmáslím bylinkove bagety recept z pekarny těsto na bagety s bylinkami bagety s podmaslim
Suroviny: podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
38 názorů