Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ja maso peciem den dopredu. Pred podavanim sa mi vynikajuco kraja, drzi pevne pokope. Ohrejem ho v mikrovlnke a je ako cerstve.
http://www.toprecepty.sk/recept/2090-dubakovy-krem...
moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2010 10:23
Teda Výbušná, čest a sláva, jedním slovem nádhera a to jak recep, tak fotky Dávám ti 17.bod
20. 9. 2010 09:43
+
20. 9. 2010 08:57
20. 9. 2010 08:38
Výbusna, je to prostě ,
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
20. 9. 2010 08:35
To vypadá úžasně
20. 9. 2010 07:43
No to je parádní
20. 9. 2010 07:42
To je krása veliká - recept i fotky+
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
20. 9. 2010 07:31
Nádhera- recept i fotka
20. 9. 2010 07:29
Překrásné, jedlé fotky a moc prima recept!+
20. 9. 2010 07:08
joooo, hřib dubový vybusna, to je dobře, že ses spletla
20. 9. 2010 05:15
20. 9. 2010 04:20
no vsak to vyzera super, tak len ich tu navnad, aby chodili nakukat aj na sk
19. 9. 2010 23:35
dubaky su...ja neviem ako sa to cesky povie..su to take hriby...take tie co sa cenia najviac...maju taku gulatu nozku a tmavohnedy klobucik, podhubie je spongiovite.
19. 9. 2010 23:31
ach , to som blazon....ja som sa pomylila a vlozila to na cz stranky...ani som sa nepozrela, ci tu uz nieco take nie je a neurobila som tu duplu..ospravedlnujem sa.
19. 9. 2010 23:16
vybusna, to vypadá nádherně jestě prosím tu dubakovu omačku (co to je dubak???)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 3 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 4 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 4 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: vepřové kare plněné karé smažené karé co je vepřové kare co je karé veprove kare recept co je to karé plnené bravčové karé karé vepřová pečeně arista karé wikipedie smažené vepřové karé vepřová kýta plněná bylinkami mortadela recepty recept z veprove kare vepřové karé smažené vepřové karé wikipedie recepty z veproveho kare veprova pecene kare italský recept z veproveho masa
Suroviny: pečeně vepřová, mortadela, slanina, rozmarýn, majoránka, olej, máslo, bylinky,
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
30 názorů