Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,27 g |
Tuky | 7,43 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 34,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Čínská domácí kuchyně, Obrazová kuchařka Panoramy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2016 18:56
Jitka: Recept máme ze stejného zdroje Díky za komentář
8. 10. 2016 18:14
Právě je dělám. Ale já už 20 let,kdysi vyšlo v malé čínské kuchařce. https://www.toprecepty.cz/recept/15000-dusene-drub...
30. 9. 2010 14:25
Žížalo, žaludky taky používám a dělám z nich guláš(mám tu recept), ale příště to vyzkouším podle tebe. Dávám 7.bod
30. 9. 2010 13:20
Žížalko další krásný recept z toho,co mám ráda+6
Já dělávám jen guláš,nebo na smetaně,ale toto vyzkouším takéBude to příjemná změna
Já dělávám jen guláš,nebo na smetaně,ale toto vyzkouším takéBude to příjemná změna
30. 9. 2010 09:50
Dneska mám k obědu guláš z drštěk, ale příště až budu mít chuť na žaludky, budou tyhle .
29. 9. 2010 23:00
skvělé využití
29. 9. 2010 22:38
+3
29. 9. 2010 22:08
spagetka ty... no..ok Díky, Jarko.
29. 9. 2010 22:02
Jano, prostě na té masité části nařežeš mřížku
29. 9. 2010 22:01
Janičko, vezmi do ruky jeden kus žaludku a tam tu vyklenutou část uvidíš, fakt na to foto nepotřebuješ, jen se podívej
29. 9. 2010 21:45
No, právě, já žaludky můžu a tohle je fakt dobré využití, jen, já jsem fakt mdlého rozumu a tohle mi není moc jasné..omlouvám se "na vyklenuté prostřední části uděláme zářezy po délce a napříč,", k tomu bych potřebovala foto
29. 9. 2010 19:40
Jééé žížalko, díky za další využití žaloudků
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 3 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Další recepty
Tématické fráze: drubeží žaludky drůbeží žaludky recepty drubeži žaludky recept kuřecí žaludky po čínsku recept na drubezi zaludky kachní žaludky po čínsku drůbeží srdíčka dršťky po čínsku recepty drubezi zaludky drůbeží žaludky recepty videorecept recepty na drůbeží žaludky čína z kuřecích žaludků gulas z drubezich zaludku kuřecí žaludky čína žaludky drůbeží recept drůbeží žaludky drubeži srdička recept drůbeží žaludek dušene žaludky recepty z drubežích žaludku
Suroviny: žalůdky drůbeží, pórek, omáčka sojová, zázvor, karamel, voda, olej
Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8Jl
12 názorů