Provensálské krůtí maso
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 579 kJ / 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prostě krůtí pokaždé jinak a tak jsem opět improvizovala. Dávala jsem jako přílohu rýži a bylo to víc než dobré. Ani jsem netušila, jak se provensálské koření snoubí s tím krůtím masem!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2010 15:54
Já jsem teprve vlezla na emaily, tak vám všem děkuji a budu otírat talíře, aby se neregistrovaní nepohoršovali a taky bych vůbec nevěděla, že to někomu vadí, já spíš koukám na obsah a recept, nádobí si všimnu, když je něčím vyjímečné a líbí se mi a to většinou napíšu.
24. 10. 2010 09:55
+1
24. 10. 2010 09:12
Milado piš si co chceš. Tvoje věc. Samozřejmě nemusíš jen chválit. Jen já bych to řešila trochu jinak Proto bez komentáře A pokud mi chceš ještě něco sdělit, zaregistruj se a pošli mi SZ. Pod receptem nemíním řešit špinavé talíře.
24. 10. 2010 00:48
Miszo,co jsem napsala tak hrozneho?Recept jsem pochválila a pak jen upozornila na příště lehce odstranitelnou chybu...to se tady nesmí? Smím jen chválit?
23. 10. 2010 23:53
Jani, líbí se mi tvé experimenty. Mne můza tak často neoslovuje, tak musím brát inspiraci z časopisů.
23. 10. 2010 21:56
Bibi, jaké používáš provensálské? Mně nikdy žádná ze směsí, co jsem koupila, nechutnala, až jsem u kamarádky náhodou objevila "Provensálské bylinky" v mlýnku od Kotányi a ty mi vyhovují...
Jinak recept super, určitě někdy zkusím. +
Jinak recept super, určitě někdy zkusím. +
23. 10. 2010 21:40
Milado bez komentáře.
Bibinko mi se to líbí a vyzkouším to. Maso, rýži, omáčku máme moc rádi. Ale vyzkouším to s kuřecím.
Bibinko mi se to líbí a vyzkouším to. Maso, rýži, omáčku máme moc rádi. Ale vyzkouším to s kuřecím.
23. 10. 2010 20:42
Bibi+bod
23. 10. 2010 20:06
Hezký recept. Škoda jen,že jste před focenim neotřela talíř,kazí to dojem z jinak určitě dobrého jídla.
Tuhle estetickou chybku míváte na fotkách často,škoda.
Tuhle estetickou chybku míváte na fotkách často,škoda.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 1 hodinou
Placičky s kopřivami
Přidáno před 4 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 8 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 1 hodinou
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 4 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 5 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
První dětský dort: Musí se líbit a dobře chutnat hlavně malému oslavenci
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Další recepty
Tématické fráze: krůtí maso krůtí maso recepty koření na krůtí maso maso na provensalskem koreni jaké koření na krůtí maso krútí maso recept provensálské koření kruti prsa po provensalsku pečená krůtí stehna po provensálsku krůtí plátek po provensálsku koreni na kruti maso recepty provensálská pečeně pečená krůta recept top recepty krůtí maso jaké koření na krůtu krůtí stehna po provensálsku krutí prso provensálské koření provencálské koření na kuřecí maso krůta na provensálském koření provensálské koření kruta
Suroviny: maso krůtí, cibule, česnek, koření provensálské, koření na pečené kuře, solamyl, sůl, máslo
Provensálské krůtí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9xW
9 názorů