Guláš uherského grófa
Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť. Zároveň má každý kuchař své tajné přísady, aby byl jeho guláš nejchutnější.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 086 kJ / 1 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,49 g |
Tuky | 112,59 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,09 g |
Sacharidy | 51,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle knihy 2000 nejlepších receptů české i zahraniční kuchyně
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2023 13:59
23. 10. 2016 15:05
31. 5. 2016 04:05
17. 10. 2015 10:19
22. 2. 2011 23:13
21. 2. 2011 08:37
20. 2. 2011 23:08
20. 2. 2011 14:34
19. 2. 2011 20:23
jj,dám vědět a jestli se podaří,i foto
19. 2. 2011 20:14
19. 2. 2011 19:06
P.S.už teď voní nááramně
13. 2. 2011 14:06
12. 2. 2011 22:24
12. 2. 2011 22:09
12. 2. 2011 21:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 23 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 8 minutami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 9 minutami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 1 hodinou
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 1 hodinou
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 9 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 10 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma guláš. Poradíme vše, co potřebujete vědět, aby váš guláš byl perfektní
Další recepty
Tématické fráze: jaké koření do guláše uherský vepřový guláš uhorsky guláš uherský hovězí guláš uherskygulas hovězí gulš hovězí guláš uherský hovězí guláš s čabajkou recept na guláš recepty guláše madarsky gulas s cabajkou maslo do guláše slaný guláš hovězi golaš hovězí uhersky guláš uherský gukáš s klobásou vepřový guláš s klobásou ten nejlepší furt gulas nejlepší hovězí guláš recepty uhersky guláš vepřový
Suroviny: maso hovězí, cibule, slanina, čabajka, vývar masový, sádlo, víno bílé, smetana zakysaná, máslo, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, tymián, pepř mletý, sůl
Guláš uherského grófa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0yk
44 názorů