Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,61 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 4,85 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 31,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dostala jsem od kamaráda kus kýty z divočáka, nikdy jsem zvěřinu nedělala, tak jsem prolezla snad všechna možná fóra a weby ohledně zvěřiny, posbírala informace, něco přidala, něco ubrala a výsledkem je tento recept.
Tato kýta byla z mladé lončačky (mladá bachyně), ne z kňoura...kanec se většinou moří, aby se maso zbavilo pachu a zkřehlo, bachyně není třeba....nejlepší je na kuchyňskou úpravu prý sele a lončák (loňské sele, takový junior), starší kusy je třeba dusit, aby změkly :)
Snad mě myslivci neukamenují, jestli hlásám bludy, prodávám, jak jsem koupila :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2012 00:01
21. 6. 2012 23:55
13. 12. 2011 11:19
19. 5. 2011 11:25
17. 5. 2011 17:19
15. 5. 2011 17:27
15. 5. 2011 11:16
jo, a té smetany tam není ani plný kelímek, takže ani ta to zase tak moc neokyselila
a sladkost dodal ten kečup
15. 5. 2011 11:10
15. 5. 2011 10:30
p.s.pěěknéé foto teta
14. 5. 2011 22:20
myslí se tím jenom ta zvěřina
já nechci,aby mě někdo dusil
já chci být jenom pečená,vařená
14. 5. 2011 21:54
14. 5. 2011 21:24
14. 5. 2011 21:21
14. 5. 2011 19:35
14. 5. 2011 17:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 40 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: platky z divočáka recepty zvěřina divočák kýta kýta z divočáka kančí kýta kančí kýta recepty divočák kýta recepty kýta z divočáka recept kančí plátek recept na kýtu z divočáka divočák kýta divočák plátky recept kýta z divočáka divočák kýta recept recepty na kýtu z divočáka pečená kýta z divočáka recepty z divočáka kýta kýta divočák recept na kančí kýtu kanci maso recepty ůprava divočáka
Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, paprika sušená sladká, kečup sladký, houba hřib, smetana zakysaná, mléko, mouka, sůl
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvyB
17 názorů