Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaná ryba na víně (Maroko)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 529 kJ /
1 561 kcal
Bílkoviny134,53 g
Tuky66,70 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,62 g
Sacharidy54,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ohnivzdornou mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, přidáme jemně nasekanou cibuli a petrželovou nať, citrónovou šťávu. Krok 2: Na to položíme porce ryby, které osolíme, opepříme a potřeme sardelovou pastou. Krok 3: Zalijeme bílým vínem a dochutíme koriandrem. Dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Krok 4: Pak pokličku odstraníme a rybu zapečeme. Krok 5: Podáváme s horké buď s černým chlebem, nebo s vařenými brambory.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná ryba na víně (Maroko)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r86

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékaná ryba na víně (Maroko)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r86

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
recepty ryba, recepty na vine, ryba recepty, rcepty, recept ryba, klobásník, recepty ryby, zapečená ryba top recept, zapečená ryba, zapékaný kapr, koriandr recept, těstoviny s rybou, jidla z ryb, ryba recept, recepty s rybou, zapikana ryba, pečenáče ve víně recept, ryba jidlo, marocké recepty, zapečené file na víně maroko

Suroviny:
ryba, strouhanka, olej, máslo, cibule, nať petrželová, víno bílé, šťáva citronová, pasta sardelová, sůl, pepř, koriandr sušený

Přidat fotografie receptu