Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ragů dělávám i z jiných mas, tentokrát jsem použila poslední balíček koňského masa z mrazáku. Ragú dělám léta a někdy ještě přidávám s obměnou smetanu. Podávala jsem s knedlíkem, ale dají se použít i jiné přílohy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2012 16:49
sakuchi393:srnčí, vepřové, telecí? Všechno jsou krásná zvířata
12. 6. 2012 16:21
ele nevím jak vy ale osobně bych koňské maso nedala do pusy!! S koňma pracuju už několik let a kolikrát mám pocit že to já jsem pitomec a ten kůň je Inteligentní. Jsou to nádherná, chytrá a přítulná zvířata která nám umí pomoct i jinak než jako obživa
24. 9. 2011 13:38
Koňské maso je dietní a v některých zemích se jí hodně často. Narazila jsem na něj třeba v Itálii. Určitě to bude bašta.
24. 9. 2011 13:33
nádherné žravé jen mi ukápla slina+1
24. 9. 2011 10:40
Bibi, u nás o koninu nezavadím, jen sem tam snad v Makru, ale to je od nás daleko. Dávám ti velký plus za odvahu, ty víš proč, že? Já bych si tvůj guláš z fleku naložila a talíř vylízala
23. 9. 2011 22:40
Bibinko moc povedené jídloA ta šťávička vypadá báječně+12Teda koninu jsem jedla už hrozně dávno.V obchodě někdy mívají,ale je to hned pryčKdyž jsem byla prcek,tak toho byly plné masny.Babička z koniny vařívala hodně častokde jsou ty dobyMňam
23. 9. 2011 22:13
Taky souhlasím s uzenou paprikou,ta dá všemu zajímavý šmak
23. 9. 2011 22:07
23. 9. 2011 22:01
Bibinka:
23. 9. 2011 21:54
drahulin:Takhle má vypadat komentář, pokud někdo raději hovězí než koňské
23. 9. 2011 21:53
Bibinko foto vypadá nádherně.Já bych zvolila osobně to hovězí.
23. 9. 2011 21:25
rebeka: rebíčku, s uzenou paprikou to bude ještě o fous lepší, mňam
23. 9. 2011 21:23
Colombo65:Colombo, ze zadního-dopsala jsem to a díky
23. 9. 2011 21:16
Malá poznámka: koňské maso je velmi obecný pojem - zadní, přední, kližka nebo krk.
23. 9. 2011 21:12
Právě jsem měla buřt guláš z koňského salámu, bylo to ňamkové
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 46 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 54 minutami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 2 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 5 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: hovězí ragů koňské maso recepty hovězí krk v papiňáku konský guláš ragú z hovězího krku koňské zadní, recepty naložila koňský guláš jedla jsem koňský salám konský guláš v papináku hovězí v papiňáku koňské maso na víně hovězí na víně v papinaku papiňák recepty recepty z papiňáku vino v papinaku konske zadni hovězí ragů recept hovezi zadni v papinaku buřtguláš z koňskeho salámu ragu z koňského masa
Suroviny: kýta koňská, slanina, cibule, česnek, paprika, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, sádlo, sůl, chléb, voda
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
22 názorů