Jahodovo smetanové řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 012 kJ / 2 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,20 g |
Tuky | 104,59 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 862 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 330,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2020 11:18
14. 1. 2018 15:54
17. 7. 2016 13:29
16. 7. 2016 23:31
16. 7. 2016 22:55
jako ze svarim zelatinu a stavu a do toho prisypu ten prasek pudinku a nebo pudink uvarim zvlast podle receptu a pak smicham s tou stavou a zelatinou? moc dekuji za radu
22. 10. 2012 07:40
7. 10. 2012 17:10
7. 10. 2012 17:07
7. 10. 2012 17:00
No jo.To jsem ji tam asi domalovala když to nejde.
7. 10. 2012 16:48
10. 6. 2012 17:31
12. 10. 2011 18:31
12. 10. 2011 12:53
26. 9. 2011 16:54
26. 9. 2011 16:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 13 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 22 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 59 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: jahodove rezy smetanové řezy smetanový řez jahodove rezy se smetanou řezy s jahodami jahodovy rez jahodovo smetanové želé řezy jahodový řez se smetanou a želatinou jahodovo smetanový řez jahodové řezy se smetanou a želatinou jahodové řezy recepty jahodovosmetanové řezy smetanové řezy s jahodami ovocno smetanove rezy jahodovy rez se smetanou smetanový jahodový řez jahodovo smetanový koláč smetanová želatina řezy s jahodama smetanove zele
Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, smetana kysaná, šlehačka, ztužovač želatinový, cukr moučkový, jahody, pudink jahodový, cukr krystal,
Jahodovo smetanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxmO
22 názorů