Dalmatská pašticada
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 317 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2015 06:17
Dobrá volba
5. 10. 2013 10:57
Vynikající jídlo, jeden z nejlepších receptů na dušené hovězí vůbec.
Vařil jsem v Podgore a musím trochu korigovat tvůj recept, promiň.
Průšvih - zapomněl jsi na sušené švestky! To zcela zásadní chyba. Jako bys nedal do guláše papriku. Dále je zcela povinná konšerva, což je 3x zahuštěný rajský protlak. A když se to propasíruje zahušťovat strouhankou se to nemusí, s tou by tě Dalmatinec vyhnal :)
Je to pro Dalmatince jídlo takového významu, jako pro nás svíčková na smetaně. Přestože ji každý uvaří jinou, má to svoje neopominutelná pravidla.
Vařil jsem v Podgore a musím trochu korigovat tvůj recept, promiň.
Průšvih - zapomněl jsi na sušené švestky! To zcela zásadní chyba. Jako bys nedal do guláše papriku. Dále je zcela povinná konšerva, což je 3x zahuštěný rajský protlak. A když se to propasíruje zahušťovat strouhankou se to nemusí, s tou by tě Dalmatinec vyhnal :)
Je to pro Dalmatince jídlo takového významu, jako pro nás svíčková na smetaně. Přestože ji každý uvaří jinou, má to svoje neopominutelná pravidla.
29. 1. 2012 19:11
Pěkný recept na šťavnaté hovězí
29. 1. 2012 18:31
Hezký receptík+6
29. 1. 2012 17:48
To vypadá velmi dobře
29. 1. 2012 17:13
..
29. 1. 2012 16:06
krásné masenko
29. 1. 2012 15:47
Krásné!+2
29. 1. 2012 15:33
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 20 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 58 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Dančí maso: Poradíme, jak ho zpracovat a na co se nevíce hodí
Další recepty
Tématické fráze: pastisáda paštikáda pašticida hovězí pašticáda pasticiada dalmatská paštikáda dalmatská polévka dalmátská fazolová polévka dalmátská pšticáda paštikada recept pašticada telecí pasticada dalmanske jidlo paščičáda dalmátská pasticiada pašticáda s bramborovými noky paštycada dalmatska fazolova polévka recept recept na paštycadu jak se prošpikuje maso pasticada a svestky
Suroviny: hovězí zadní, slanina, česnek, cibule, celer, ocet vinný, vývar, pepř, ořech muškátový, koření hřebíček, víno červené, cukr
Dalmatská pašticada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXZ6
9 názorů