Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 445 kJ / 1 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,25 g |
Tuky | 96,84 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 429 mg |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 47,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Rytmus života - Nejchutnější recepty. Mírně upraveno.
Ač to podle fota nevypadá, je to moc dobré. Uvařte si to a přesvědčíte se na vlastní jazýček. Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2012 17:08
rebeka: příště k tobě jedu s kastrůlkem...ne s kastrůlkem...s trojkombinací...
11. 3. 2012 16:59
Co dodat, jen
11. 3. 2012 16:56
No jo, mňam
11. 3. 2012 16:28
Moc hezké, receptík i aranžmá, čteme koukám stejné časopísky, i receptíčky, vždycky večer zalehnu a čtu
11. 3. 2012 16:20
Moc hezky vypadající jídlo
11. 3. 2012 15:01
máš to moc hezké, bodík+
11. 3. 2012 14:59
A to já zas hovězí ráda mám, nevím, co na tom vypadá nedobře, na mě se to tváří velmi dobře
11. 3. 2012 14:51
Pajaja: v poho.. je tam část mého já v Brně bydlí syn
11. 3. 2012 14:40
Bibinka: Jéééé, tak to jsem Rebi fakt "zasadila" do Brna a zab mě, nevím proč!
11. 3. 2012 14:22
11. 3. 2012 14:16
Zdenka1: no,toto zrovna nepatří mezi fotogenické pokrmy barvy nic moc.. žádný výrazný prvek.. no, co už ale dobré to je, to přiznávám a děkuju
zizala: já hovězí taky moc nevařím, ne teda, že bych ho neměla ráda ( jako ostatně všechna jídla), ale spíš mě odrazuje ta cena.. i když.. co je dnes levné, že jo
děkuji, že mě bereš na milost
zizala: já hovězí taky moc nevařím, ne teda, že bych ho neměla ráda ( jako ostatně všechna jídla), ale spíš mě odrazuje ta cena.. i když.. co je dnes levné, že jo
děkuji, že mě bereš na milost
11. 3. 2012 14:07
Vypadá to (jak jinak) úžasně. Já teda hovězí moc nemusím, ale takhle dušené bych ho vzala na milost
11. 3. 2012 14:04
Prosím o opravení věty : "Ač to podle fota nevypadá, je to moc dobré". Právě podle fotky to vypadá, že to bude tuze dobré
11. 3. 2012 14:00
Jůů krásná mňamka +bod. U nás dnes na červeném
11. 3. 2012 13:57
Rebí, to ragů nemůže být jiné než dobré, vždyť je od tebe Dávám .3. bod
Že by tě Pajajka zasadila do Brna, místo do Valmezu a nebo by jí v Brně nabídnul oběd synátor
Že by tě Pajajka zasadila do Brna, místo do Valmezu a nebo by jí v Brně nabídnul oběd synátor
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 23 minutami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 3 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 3 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: hovezi ragu na zampionech hovězí ragů hovězí na bílém víně hovězí ragů na houbách hovězí ragů se zeleninou hovězí maso na bílém víně recepty s bílým vínem hovězí maso s bílým vínem hovězí na houbách s vínem ragu se zampiony houbové ragú na víně hovězí na žampionech a bílém víně hovězí ragú s houbami recepty hovězí maso s bilym vinem hovězí ragu s testovinami ragú na bílém víně hovězí ragů na hruškách houbove ragu ze zampionu houbové ragú s bílým vínem hovězí loupana plec se zeleninovym ragu
Suroviny: žampióny, máslo, pepř mletý, sůl, smetana, kližka hovězí, mouka hladká, cibule, olej, víno bílé, šťáva citronová, bylinky
Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QDP
33 názorů