Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice "The black beer"

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

papa1649 papa1649

Středně náročný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 388 kJ /
2 483 kcal
Bílkoviny106,36 g
Tuky194,44 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,50 g
Sacharidy48,37 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pánve nalijeme olej, necháme rozpálit a vložíme naklepané krkovice. Opečeme z obou stran a vyjmeme je na talíř. Krok 2: Na výpek dáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu na kostičky a česnek, necháme zčervenat (nepřipálit), zasypeme moukou 1/2 PL, zamícháme a vložíme zpět krkovice. Krok 3: Nyní také podlijeme sklenkou piva. Přiklopíme poklicí a dusíme. V případě potřeby podléváme pivem. Krok 4: Když nám maso změklo, což bývá podle kvality masa asi 30-40 minut, tak odklopíme poklici a necháme vysmahnout na omáčku, která by neměla být řídká. Současně si připravíme přílohu podle toho co nám vyhovuje a chutná. Příloha: brambory na všechny možné i nemožné způsoby, rýže, ale i těstoviny. Přeji dobrou chuť.

Zveřejněno 8. 4. 2012

Poznámka autora papa1649

Zbylé pivo s chutí vypijeme!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovice "The black beer"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDvD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovice "The black beer"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qDvD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Já sem si opravdu hrozně pochutnala :yes: obrovská dobrota :-)

A receptík přídávám do oblíbených:-K:-K

Tak to si mi moc líbí, krkovici máme rádi, jenom nesmím zapomenout koupit černé pivo,přidávám 9.bodík:-p:yes::-K

Tenhle recept je výborný ,horší je když si tu stránku člověk zapomene dát do oblíbených a po čase ten recept hledá a samozřejmě si neuvědomí že ten název je napůl český a napůl anglický .To je potom super :yes:

Tohle jsem nějak přehlídla :-8 S černým pivem vařím ráda :-p:yes:

Něco podobného jsem už určitě vařila i jedla, ale o to víc se mi recept líbí.:yes::yes::-p

:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
recepty krkovice s anglicky slaninou, krkovice na pivu, recepty na na černém pivu, krkovička recepty, krkovice recept, cibulová krkovice babica, babica recepty krkovička pečená v hrnci vcibuli a hořtici, babicovy dobroty žebírka na černém pivu, babica recept z krkovice, krkovicka na cernem pivu recept, krkovice na černém pivě, krkovicka recept, dobrota z krkovice, anglicky nazev pro krkovicku, recepty na krkovičku, dobroty z krkovice, jak varim krkovice, babicovy krkovice, krkovice na anglicky zpusob, babicovi recepty zapečená krkovice

Suroviny:
krkovice vepřová, olej, cibule, česnek, slanina anglická, mouka hladká, pivo černé, voda, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu