Hovězí plátky po kremžsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 32,10 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2012 01:11
23. 10. 2012 09:31
20. 10. 2012 19:45
20. 10. 2012 17:22
20. 10. 2012 09:48
19. 10. 2012 19:53
19. 10. 2012 17:15
19. 10. 2012 17:13
19. 10. 2012 17:01
19. 10. 2012 16:17
19. 10. 2012 16:12
19. 10. 2012 15:04
19. 10. 2012 14:56
19. 10. 2012 14:51
19. 10. 2012 14:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 sekundami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 28 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 34 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 57 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso aby bylo měkke hovezi platky jak udělat měkké hovězí kuřecí po kremžsku aby hovezi maso bylo mekke hovězí plátky recept hovězí plátek hovězí s kremžskou hořčicí jak uvařit hovězí aby bylo měkké aby bylo hovězí maso měkké jak udělat hevezi platky měkké hovězí hovězí plátky s kremžskou hořčicí jak udělat měkký hovězí plátek kuřecí maso po kremžsku přové plátky na hořčici měkké hovězí plátky hovězí platek recept jemné plátky hovězího recepty hovězí maso plátky
Suroviny: maso hovězí, hořčice kremžská, olej, paprika čerstvá bílá, cibule, pepř, sůl, kmín drcený, bujón hovězí
Hovězí plátky po kremžsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VJr
18 názorů