Křupavé brambory s tymiánem
I jednoduché a snadné pokrmy mají své kouzlo. Takové dokřupava upečené brambory, vonící po česneku a tymiánu, můžete připravit jako přílohu k masu, nebo jako samotné jídlo.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
1 větší porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,24 g |
Tuky | 28,09 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny ingredience si upravíme podle množství brambor a vlastní chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2021 11:42
21. 1. 2017 17:05
21. 1. 2017 15:54
11. 6. 2013 12:05
11. 6. 2013 09:48
11. 6. 2013 09:37
Jinak jsem je dělávala jen na sucho s troškou muškátového oříšku a solila až na talířku. Taky nám takto moc chutnají. Teď to budu střídat
10. 6. 2013 23:00
10. 6. 2013 20:41
10. 6. 2013 20:32
10. 6. 2013 20:21
7. 6. 2013 15:59
7. 6. 2013 15:55
7. 6. 2013 15:32
Crisp je jedna z funkcí multifunkční trouby, používaná na pečení na speciálním "crisp talíři" - vypadá jak obyč. teflonová forma - viz poslední fotky u koláče:
http://www.toprecepty.cz/recept/26794-kolac-lineck...
Funkce crisp umožní upečení do křupava seshora i zespodu jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas.
http://www.nejlepsiceny.cz/nadobi-do-mikrovlne-tro...
7. 6. 2013 14:33
7. 6. 2013 11:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 9 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 14 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 30 minutami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 36 minutami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 2 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 2 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 7 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 7 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: brambory s tymiánem pečene brambory s tymianem tymiánové brambory křupavé brambory brambory s timiánem recepty s tymiánem křupavé brambory z trouby zapečené brambory s tymiánem brambory s tymiánu křupavé pečené brambory křupavé pečené brambory pečené krupave brambory brambory na tymiánu pečené brambory v troubě s tymiánem brambory v troube s tymianem brambory crisp recepty brambory s tymianem jak upéct křupavé brambory crisp brambory křupavé brambory v trobě
Suroviny: brambory, paprika čerstvá červená, mouka hladká, sůl, tymián, kmín celý, olej, česnek
Křupavé brambory s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjkx
35 názorů