Grilované garnely
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 394 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kupuji v Globusu, 545 kč za kg.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2015 18:24
Petrsen: Dávam rozklikávací link : http://www.diffen.com/difference/Prawn_vs_Shrimp
1. 9. 2015 18:12
Petrsen:
Tak ono to kliknout nejde. Musíte vybarvit odkaz přejetím pravým tlačítkem myší a pak levým tlačítkem vybrat "otevřít odkaz".
Tak ono to kliknout nejde. Musíte vybarvit odkaz přejetím pravým tlačítkem myší a pak levým tlačítkem vybrat "otevřít odkaz".
1. 9. 2015 16:52
Ještě k rozdílu mezi krevetami a garnelami, anglicky shrimps x prawns. Kliknět si a uvidíte fotky www.diffen.com/difference/Prawn_vs_Shrimp
20. 9. 2013 14:36
Garnela opravdu existuje, je to poddruh krevety. Balticka se pri vareni zabarvi do cernena, severomorska zustane jen lehce ruzovobila.
20. 9. 2013 10:00
:) nejsem tedy odborník, ale i v globusu se píše garnela, možná bych řekla, že je to o velikosti, opravdu nevím. Nechávám to vždycky chvilinku povařit skrz bakterie.Důležité je je pořádně umýt. Co se týče parmazánu, je to velmi zajímavá chuť, pro mě velmi dobrá :)
20. 9. 2013 09:40
Vaše jméno: :Tak to já samozřejmě vím, jen mě zajímá to spaření, nikdy jsem čerstvé nespařovala a jdou loupat dobře. Proto se na to autora receptu ptám, jaký to má důvod
20. 9. 2013 09:34
1974andrea: ako vidím v tomto recepte sú použité surové krevety, 90% kreviet sa dodáva na trh už predvarených, sponáš to podľa farby akú majú krevety ako ich vidno na obrázku v hrnci s vodou.
Možno ich obvarila kôli možným parazitom.
Tiež neviem prečo to voláte garnely, to je po ostravsku? podľa mňa je to kreveta
http://www.labuznik.cz/diskuse/jaky-je-rozdil-2185...
Možno ich obvarila kôli možným parazitom.
Tiež neviem prečo to voláte garnely, to je po ostravsku? podľa mňa je to kreveta
http://www.labuznik.cz/diskuse/jaky-je-rozdil-2185...
20. 9. 2013 08:19
Jistě dobré, taky je mám ráda. Asi bych vynechala ten parmazán. Jen se chci zeptat, z jakého důvodu se mají nejdřív minutu povařit? Nikdy jsem to neviděla.
19. 9. 2013 22:44
19. 9. 2013 22:37
magdalenka: OK, s tebou se ráda rozdělím
19. 9. 2013 22:14
rebeka:jednu ty, jednu ja?
19. 9. 2013 22:12
dala bych si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 7 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 54 minutami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: příprava garnel garnely priprava vařené garnely garnely vařené příprava garnely smažené garnely příprava garnelů garmely garnely na česneku příprava vařených garnel varene garnely recept garnely-recepty jak udělat garnely grilovane gernely garnela priprava připrava garnela varena garnela varena grilované carnely recepty-garnely garnella recepty
Suroviny: garnela, olej olivový, bylinky, česnek, parmazán, sůl, pepř, bylinky
Grilované garnely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnv2
12 názorů